Wassenberg Volkel : ruim 45 jaar een kei in bestraten

Als u het bestratingsmateriaal bij ons heeft gevonden voor de verharding van uw erf of bedrijventerrein, moet het natuurlijk ook nog geleverd en gelegd worden.
Ook dat regelt Wassenberg Volkel voor u.

 

Specialist in de aanleg van opritten, terrassen en erven

bestratingsmaterialen

In de eerste jaren van het bedrijf waren het vooral de boerenerven die veel verhard werden. Later kwam het verharden van de bedrijfsterreinen in opmars. Tegenwoordig vormt de aanleg van opritten en terrassen ook een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Wassenberg Volkel is gespecialiseerd in het leggen van oude gebakken stenen en natuursteen, maar wij leggen ook keramische tegels en andere soorten steen. Wij doen dit al meer dan 45 jaar voor boerderijen, bedrijven en particulieren.

Bedrijfsterrein
Voor het verharden of vernieuwen van uw bedrijfsterrein kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van betonstraatsteen met slijtlaag. Voor een andere uitstraling kunt u ook denken aan een gebakken bestrating. Ook terrassen voor uw kantine en een sierlijke entree verzorgen wij voor u. 

bestratingsmaterialen

Particulieren
In ruim 45 jaar hebben we opritten en terrassen verhard. Zowel de oude keien als de nieuwe natuursteentegels hebben we hiervoor gebruikt. Heeft u een onverharde oprit die u wilt laten bestraten of wilt u een prachtige patio in de achtertuin laten aanleggen? Wassenberg Volkel neemt u dit werk graag uit handen.

Wilt u ons inschakelen voor het bestraten van uw terrein of meer informatie over bestratingsmaterialen en de transportmogelijkheden hiervan? Bel  0413-272608 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.