Tuintegels kopen in Veghel

De mooiste tuintegels voor Veghel en omstreken

Maak uw tuin in Veghel helemaal af met tuintegels van Wassenberg Volkel. Naast bomen en planten bieden we een uitgebreid assortiment sierbestrating van topkwaliteit aan. Ideaal om terrassen, paden en stoepen aan te leggen die perfect passen bij de beplanting in uw tuin en de stijl van uw woning. Voor het aanleggen van opritten en bedrijfsterreinen hebben we nieuwe en gebruikte betontegels in diverse kleuren. Wij kunnen u zelfs helpen aan antieke materialen zoals granietblokken en basaltzuilen. Wilt u authentieke stapelmuurtjes in uw tuin maken? Wij leveren de benodigde platte keien.

Van keramische tuintegels tot eeuwenoude keien

Of u nu op zoek bent naar modern, landelijk of functioneel bestratingsmateriaal, wij hebben het allemaal. Kies bijvoorbeeld voor keramische tegels die onderhoudsvriendelijk, vorstbestendig, kleurvast en krasbestendig zijn. Deze tegels zijn bij ons verkrijgbaar in vele kleuren, soorten en formaten. Maar ook als u voor uw tuin iets unieks wilt, dan hebt u bij Wassenberg een ruime keuze. Zoekt keien uit de tijd van Napoleon? Of wilt u uw tuin in Veghel liever verfraaien met natuurstenen tegels of grind uit Azië? Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste tuintrends en komen graag bij u langs voor een gedegen advies.

Gebakken steen brengt sfeer in uw tuin

De straatstenen, zoals we die in Nederland al honderden jaren kennen, blijven altijd populair. Dit bestratingsmateriaal is onverwoestbaar en wordt met het verstrijken der jaren alleen maar mooier. Daarom leveren we zowel oude als nieuw straatstenen direct uit voorraad. Dat geldt ook voor de keien in waalformaat die veel in Duitsland en België worden gebruikt. Als ervaren hovenier en kwekerij ontwerpen wij tuinen, leggen tuinen aan en zorgen voor vakkundig onderhoud en leveren en leggen wij ook kunstgras. Bent u op zoek naar fraaie tuintegels in Veghel? Dan is een bezoek aan de showtuin van Wassenberg in Volkel absoluut de moeite waard!