Wassenberg Volkel voor tuinontwerp, -aanleg en onderhoud

Ruim 45 jaar heeft Wassenberg Volkel ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in allerlei stijlen. Variërend van stads- en dorpstuinen tot grote erven van villa’s en woonboerderijen. Ook de tuinen van bedrijven, instellingen, kloosters en
kastelen behoren tot ons portfolio.

 

Van tegels tot tuinen: we hebben het in eigen hand

Wassenberg Volkel heeft een groot assortiment aan sierbestrating en ander bestratingsmateriaal. Ideaal voor de verharding van uw oprit, maar ook perfect voor uw tuin. Doordat we beschikken over een groot assortiment van onder meer keramische tuintegels, natuurstenen en gebakken stenen hoeft u dit niet bij een andere leverancier te regelen. Hetzelfde geldt voor de beplanting van uw tuin. We putten uit onze kwekerij verschillende planten en bomen: sierbomen, sierheesters, coniferen, vaste planten, waterplanten en perkgoed.

Staan er bomen en planten op uw lijstje die we niet in onze eigen kwekerij hebben, dan hebben we een aantal zeer goede kwekers en leveranciers waar we op terugvallen en al jaren prettig mee samenwerken.

tuintegels
Wassenberg Volkel - contact
Meer informatie over onze diensten?
Contact opnemen
sierbestrating

Tuinontwerp

Een strakke tuin of meer natuurlijke vormgeving, uitbundige bloemen of minimalistisch. Wat voor karakter u uw tuin ook wilt geven, Wassenberg Volkel ontwerpt een tuin naar uw smaak.

Voordat we een tuinontwerp maken, komen we bij u langs om de bestaande situatie te bekijken. We letten dan onder meer op:

• stijl en vormgeving van het huis
• bestaande beplanting (bijvoorbeeld karakteristieke boom)
• de omgeving buiten de tuin
• hoogteverschillen in de tuin

Op basis van de huidige situatie, uw ideeën en eventueel onze eigen inbreng maken we een schetsontwerp. In een daaropvolgende afspraak bespreken we het tuinontwerp, de type beplanting en geven we u een kostenindicatie.

hoveniersbedrijf

Tuinaanleg

Het is natuurlijk niet noodzakelijk om het tuinontwerp door ons te laten maken. U kunt ook met een meer of minder uitgewerkt plan bij ons terecht waarvoor we een offerte uitbrengen. 

Door het veelzijdige karakter van ons bedrijf kunnen we heel efficiënt te werk gaan. We beschikken op elk moment over het benodigde materieel voor de aanleg van uw tuin: een vrachtauto met containerbakken, een (mini)loader, minigraver et cetera.
De aanleg van een tuin waar het nergens aan ontbreekt gaat natuurlijk verder dan een mooie beplanting, bestrating en strak gazon. We verzorgen ook elektra, riolering, beregening en  constructies.

Nazorg
We zijn altijd geïnteresseerd in hoe u uw nieuwe tuin beleeft. We komen daarom graag nog eens bij u langs om dit met u te bespreken en te zien hoe alles groeit en bloeit. Eventueel niet aangegroeide planten zullen we dan vervangen.

Leg mijn tuin aan

hoveniersbedrijf

Tuinonderhoud

Om zo optimaal mogelijk van uw tuin te genieten, is het goed onderhouden van uw tuin erg belangrijk. Heeft u zelf niet van die groene vingers of te weinig tijd om uw handen in de aarde te steken, dan verzorgt Wassenberg Volkel het tuinonderhoud. We bieden u een jaarrondprogramma voor het beste onderhoud van uw tuin.

U kunt natuurlijk ook zelf het onderhoud verzorgen en ons alleen de voor- en najaarsbeurt laten doen. Voor meer informatie over het juiste onderhoud van uw tuin kunt u altijd contact opnemen. Bel 0413 – 272 608 of stel uw vraag via het contactformulier.

Onderhoud mijn tuin