Over ons

Al 50 jaar een kei in bestraten

Wassenberg Volkel is in 1972 opgericht door Harry Wassenberg. In de eerste jaren van het bedrijf waren het vooral de boerenerven die  verhard werden. Later volgden de bedrijfsterreinen, opritten en terrassen. Wat eerst een functionele noodzaak was is de bestrating tegenwoordig bepalend voor de sfeer van de tuin.

In de jaren 90 kwamen zonen Robert en Marc in de zaak. In 1998 hebben zij het bedrijf overgenomen. De gedrevenheid voor bestrating wordt in dit familiebedrijf van vader op zoon doorgegeven. En inmiddels is ook de derde generatie actief in het bedrijf. Syb Wassenberg regelt de planning en doet de verkoop. Met onze 50 jaar aan ervaring kennen we alle in- en outs op gebied van bestrating. Zo kennen we de voor- en nadelen van type bestratingen maar weten we ook hoe dat we ervoor kunnen zorgen dat uw bestrating ook jarenlang mooi blijft. Dat maakt dat wij een tevreden klantenkring hebben opgebouwd. Vele bedrijven en particulieren die nu nog steeds genieten van hun kwalitatieve bestrating.

De heren Wassenberg Volkel

Onze troeven

50 jaar thuis in bestrating

Met gedrevenheid voor bestrating gaat ons bedrijf door van vader op zoon. Met drie generaties Wassenberg zijn we al 50 jaar specialist op het gebied van bestrating.

Grote voorraad

Het bedrijventerrein van Wassenberg Volkel heeft een uitzonderlijk grote oppervlakte van 70.000 m². We hebben gebruikte en nieuwe bestrating op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren.

Het complete pakket

We hebben de mensen, het materiaal en het vakmanschap in huis om uw bestrating te ontwerpen, te bezorgen en aan te leggen.

Grote showtuin

In onze showtuin ziet u allerlei bestratingsmateriaal gelegd in verschillende verbanden. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de uitstraling van het materiaal voor uw eigen tuin.

Eigen materieel

We hebben een groot wagenpark en machines voor bestrating waardoor we niet afhankelijk zijn van andere partijen. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden.

Interesse in onze diensten?

Neem dan nog vandaag contact met ons op om een afspraak te plannen!

Overige diensten

Bij Wassenberg Volkel vorzorgen we het complete pakket voor uw tuin. We verkopen bestratingsmateriaal en leggen het aan. We hebben eigen transport en u kunt bij ons een container huren. Daarnaast ontwerpen we ook tuinen en leggen deze aan.

U hoeft dus geen aparte stratenmaker, transporteur of hovenier in te schakelen. Wij doen dit allemaal voor u.