Tuinaanleg

Tuinontwerp, -aanleg en onderhoud

Al 50 jaar heeft Wassenberg Volkel ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in allerlei stijlen. Variërend van stads- en dorpstuinen tot grote erven van villa’s en woonboerderijen. Ook de tuinen van bedrijven, instellingen, kloosters en kastelen behoren tot ons portfolio.

Door onze kennis van producten, onze vakmensen en uitgebreid materieel kunnen we voor u de gehele tuin verzorgen. Van grondverzet, bestrating, vijver en planten. Voor u een groot gemak.

Van tegels tot tuinen: we verzorgen het complete pakket

SAM_0101
Landscape Architect Designing on site analysis plan

Tuinontwerp

Een strakke tuin of meer natuurlijke vormgeving, uitbundige bloemen of minimalistisch. Wat voor karakter u uw tuin ook wilt geven, Wassenberg Volkel ontwerpt een tuin naar uw smaak.

Voordat we een tuinontwerp maken, komen we bij u langs om de bestaande situatie te bekijken. We letten dan onder meer op:

• stijl en vormgeving van het huis
• bestaande beplanting (bijvoorbeeld karakteristieke boom)
• de omgeving buiten de tuin
• hoogteverschillen in de tuin

Op basis van de huidige situatie, uw ideeën en eventueel onze eigen inbreng maken we een schetsontwerp. In een daaropvolgende afspraak bespreken we het tuinontwerp, de type beplanting en geven we u een kostenindicatie.

SAM0100kl_srcset-large

Tuinaanleg

Het is natuurlijk niet noodzakelijk om het tuinontwerp door ons te laten maken. U kunt ook met een meer of minder uitgewerkt plan bij ons terecht waarvoor we een offerte uitbrengen.

Door het veelzijdige karakter van ons bedrijf kunnen we heel efficiënt te werk gaan. We beschikken op elk moment over het benodigde materieel voor de aanleg van uw tuin: een vrachtauto met containerbakken, een (mini)loader, minigraver et cetera.
De aanleg van een tuin waar het nergens aan ontbreekt gaat natuurlijk verder dan een mooie beplanting, bestrating en strak gazon. We verzorgen ook elektra, riolering, beregening en  constructies.

Nazorg
We zijn altijd geïnteresseerd in hoe u uw nieuwe tuin beleeft. We komen daarom graag nog eens bij u langs om dit met u te bespreken en te zien hoe alles groeit en bloeit. Eventueel niet aangegroeide planten zullen we dan vervangen.

2013102509.52.44kl_srcset-large

Tuinonderhoud

Om zo optimaal mogelijk van uw tuin te genieten, is het goed onderhouden van uw tuin erg belangrijk. Heeft u zelf niet van die groene vingers of te weinig tijd om uw handen in de aarde te steken, dan verzorgt Wassenberg Volkel het tuinonderhoud. We bieden u een jaarrondprogramma voor het beste onderhoud van uw tuin.

U kunt natuurlijk ook zelf het onderhoud verzorgen en ons alleen de voor- en najaarsbeurt laten doen. Voor meer informatie over het juiste onderhoud van uw tuin kunt u altijd contact opnemen. Bel 0413 – 272 608.

Interesse in de aanleg van een tuin?

Neem dan nog vandaag contact met ons op om een afspraak te plannen!

Overige diensten

Wij verzorgen niet alleen de aanleg van de tuin. We zorgen ook voor het bestratingswerk, dat de materialen bij u bezorgd worden en u kunt bij ons een container huren voor het verzamelen van puin.

U hoeft dus geen aparte stratenmaker, transporteur of hovenier in te schakelen. Wij doen dit allemaal voor u.